Házirend


Felelősségvállalás
Az Apartman ház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

Szállás
Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el.

Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig!

Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A dohányzásra kijelölt helyek: a tűzrakó-hely környéke, valamint az apartman hátsó teraszán. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Dézsafürdő
A dézsafürdőt fával tudja felfűteni, melynek ideje kb. 4 óra hosszat vesz igénybe a kinti hőmérséklet függvényében. A fűtéshez szükséges fát a tüzifa tároló helyiségben találja meg. Kérjük fokozottan figyeljen a csúszásveszélyre. A dézsafürdőt külön kérésre tudjuk rendelkezésre bocsátani.

 

A kapu, és az apartman zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput, valamint az apartman bejáratai ajtaját kulcsra zárni!

Parkolás
Kérjük, hogy autóikkal az udvarban, az erre kijelölt helyen parkoljanak. A fűre ne álljanak.

 
Kerékpárok használata
A kerékpárok műszaki állapotát kérjük megóvni. A balesetből eredendő sérülésekért felelősséget nem vállalunk. A kerékpárokat ne hagyja őrizetlenül, esetleges eltűnésükért, állapotuk megrongálásáért anyagi felelősséggel tartoznak.

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

Játszótér használata

A játszóteret kizárólag saját felelősségre használják! Az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Takarítás

Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg és ottlétük alatt a tisztaságról maguk, gondoskodnak. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra!

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt az udvaron található 110 literes műanyag nagy kukába. Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található.

Fűtés

A helyiségek hőmérsékletét a konyhában elhelyezett hőfokszabályozón digitálisan állíthatja be. Kérjük, ügyeljen az optimális energiafelhasználásra!

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használni.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

Kert

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények és a kerti bútorok épségére!

 

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámok valamelyikén: Lengyel Zsolt 30/2285501 vagy 30/6220952


Köszönöm együttműködésüket!

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!


Együttműködő Partnereink