Üdvözöljük honlapunkon! Látogasson el hozzánk és szerezzen élményt a fürdővárosban. Nyári programok, sport, kulturális rendezvények, fesztiválok, gyermekszórakoztató központok adta lehetőségek várják vendégeinket.

Szálláshelyünkön szeretettel várunk családokat, egyéni utazókat, 2-4 ágyas szobákban. Az apartmanok fürdőszobával, konyhával, kábel Tv-vel, ingyen WIFI szolgáltatással felszereltek, melyek a garantált pihenést biztosítják a nálunk megszállóknak.

Vendégházunk Poroszló település központjához közel helyezkedik el. A szállás helytől kb. 200 méterre található ABC, zöldséges, cukrászda, pékség, bankautomata, orvosi rendelő, a szabad strand és a kikötő kb. 400 méter. A Tisza-tó az aktív pihenésre vágyók kedvelt üdülőhelye, hiszen számos lehetőség biztosítja a kikapcsolódást.

A Tisza-tó gátján található kerékpárút kiváló alkalmat biztosít arra, hogy a sport szerelmesei biciklizés közben fedezzék fel a táj szépségét. Szervezett túra kerétében megtekinthető a Tisza-tavi Ökocentrum, vizisétány és tanösvény, valamint a Tisza -tavi madárrezervátum amely a világörökség része.Minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk!
Együttműködő Partnereink